Specials

Zijlstra Keukenstudio heeft de afgelopen jaren veel bijzondere projecten uitgevoerd. Projecten die qua soort en omvang nauwelijks met elkaar te vergelijken zijn. Zo ontwierpen wij keukens aan boord van schepen, speciale keukens voor zorggerelateerde woningen en maatwerk oplossingen voor professioneel gebruik. Wat de toepassing ook is, in alle gevallen maken wij er iets bijzonders van. 

Praktisch en passend

Keukens moeten volgens ons vooral praktisch zijn en optimaal in de ruimte passen. En natuurlijk wil het oog ook wat! De materialen en juiste toepassingen zorgen voor een prachtige uitstraling die de gebruikers niet zullen vervelen. Hoe groot en of klein de keuken ook is, met Zijlstra keukenstudio voelt iedereen zich er thuis en vertrouwd. 

Veelzijdig en flexibel

Onze kernwaarden zijn dan ook veelzijdigheid en flexibiliteitDe ruimte en omgeving zijn nimmer hetzelfde en uw wensen ons uitgangspunt. Daarom zorgen we altijd voor een oplossing die u past. De keukens gemaakt door Zijlstra zijn alles behalve standaard. Zodat u en uw gasten zich thuis voelen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan langs in onze showroom of neem contact op voor een afspraak

Zijlstra Keukenstudio Ontwerp Keuken Specials

Ontwerp keuken special