Onderscheidend

Dat is wel het meest typerend voor een badkamer van Zijlstra Keukenstudio. Ook voor een badkamer geldt dat deze moet passen bij de persoonlijke smaak van de gebruiker. Ook voor een badkamer geldt dat deze moet passen bij de persoonlijke smaak van de gebruiker. Zijlstra Keukenstudio ontwerpt een nieuwe badkamer aan de hand van uw verhaal en uw wensen. Het lijnenspel, de vormen en de keuze van het sanitair zullen een weerspiegeling zijn van uw zienswijze. U maakt bij ons een keuze uit topmerken sanitair, tegels en accessoires.

Onze showroom

De nieuwste stijlen en de mooiste materialen ziet u bij ons in de showroom. U krijgt een goede indruk van accessoires en toepassingen in verschillende stijlen. In onze werkwijze besteden wij graag tijd en aandacht aan uw wensen en maken daarom bij voorkeur een afspraak. Neem telefonisch contact met ons op via (055) 366 65 16 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Impressie

Hieronder vind u een impressie van verschillende badkamers die wij hebben mogen realiseren in de afgelopen jaren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag op maat.