Altijd uniek

Een keuken van Zijlstra Keukenstudio is altijd uniek. In design, materiaalgebruik, ergonomie en comfort. Onze manier van werken zorgt ervoor dat elke keuken perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen en uw manier van leven en wonen. Zijlstra Keukenstudio adviseert u over alle merken apparatuur, verlichting en accessoires waardoor een harmonieus samenspel ontstaat tussen uitstraling en gebruiksgemak. Wilt u ook een heerlijke keuken om te koken en te leven? Kom dan langs en laat ons u inspireren. Wij geven passende ideeën en advies om van uw keuken een droom te maken. Wij combineren daarbij de juiste materialen en kleuren waardoor iedereen zich thuis voelt in de centrale ruimte in huis!

Onze showroom

De nieuwste stijlen en de mooiste materialen ziet u bij ons in de showroom. U krijgt een goede indruk van accessoires en toepassingen in verschillende stijlen. In onze werkwijze besteden wij graag tijd en aandacht aan uw wensen en maken daarom bij voorkeur een afspraak. Neem telefonisch contact met ons op via (055) 366 65 16 of vul ons contactformulier in en wij nemen contact met u op.

Impressie

Hieronder vind u een impressie van verschillende keuken stijlen die wij hebben mogen realiseren in de afgelopen jaren. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op! Wij adviseren u graag op maat.